MØTES TIRSDAG: Brann og Rosenborg barker ikke sammen søndag, men tirsdag neste uke.
MØTES TIRSDAG: Brann og Rosenborg barker ikke sammen søndag, men tirsdag neste uke. Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

To kamper i Eliteserien flyttet

Rosenborg-Brann flyttet fra søndag til tirsdag.

Norges Fotballforbund (NFF) opplyser tirsdag formiddag at to kamper i Eliteserien førstkommende runde har blitt flyttet.

Det som skulle vært søndagens senkamp, Rosenborg mot Brann, går nå i stedet tirsdag kveld neste uke.

Rosenborg har frem til søndag klokken 13.00 både målvakt André Hansen og midtbanespiller Markus Henriksen i karantene etter den positive koronaprøven til Omar Elabdellaoui på landslagssamling.

Bergens Tidende skrev tirsdag at Brann gikk med på å utsette kampen etter ønske fra Rosenborg. Brann har hatt smitte i troppen. Både Daouda Bamba og Fredrik Haugen avla positive koronaprøver forrige uke.

I tillegg tar Bodø/Glimt over som siste kamp søndag når de møter Strømsgodset på bortebane. Patrick Berg og Marius Lode, som også var en del av den norske landslagstroppen, er i likhet med Rosenborg-duoen i karantene frem til søndag klokken 13.00.

Team-manager i Bodø/Glimt, Håvard Sakariassen, sier til Avisa Nordland at Berg og Lode blir værende på hotellet i Oslo frem til kampen mot Godset, der det historiske seriegullet kan bli sikret.

– De blir boende på landslagshotellet inntil videre. Der har de alle treningsfasiliteter de trenger, og får gjennomført det de skal, sier Sakariassen, som bekrefter at de ønsker å spille kampen søndag.

Relatert