MÅ LIGAEN SETTES PÅ PAUSE?: Fjordkraft-ligaen, i tillegg til seriespillet å håndball, kan måtte ta pause om det viser seg at toppidretten vil bli rammet av de nye retningslinjene i Oslo kommune.
Foto: Heiko Junge / NTB.
MÅ LIGAEN SETTES PÅ PAUSE?: Fjordkraft-ligaen, i tillegg til seriespillet å håndball, kan måtte ta pause om det viser seg at toppidretten vil bli rammet av de nye retningslinjene i Oslo kommune. Foto: Heiko Junge / NTB.

Toppidretten får unntak: hockey- og håndballserien får fortsette

Håndballforbundet, ishockeyforbundet og Raymond Johansen var lenge i tvil om hvilke konsekvenser innstrammingene i Oslo ville få for toppidretten. Nå bekrefter Oslo kommune at de får fortsette med kampene sine. Det er fremdeles uklart om Olympiatoppen vil holde åpent.

De nye tiltakene i Oslo kommune, som ble presentert fredag ettermiddag, vil ikke få betydelige konsekvenser for toppidretten i hovedstaden.At «alle innendørsarrangementer blir forbudt» og at treningssentre skal stenge ned gjorde nemlig at flere idretter så ut til å gå en usikker novembermåned i møte.Både Norges Håndballforbund (NHF) og Norges Ishockeyforbund (NIF) sier til TV 2 at de er usikre på hva de nye reglene får å si for de pågående seriespillene i henholdsvis Fj