Morten Thorsby-mål mot mesterligasensasjonen

Morten Thorsby scoret for Sampdoria i 3-1-seieren over forrige sesongs mesterligasensasjon Atalanta i serie A lørdag.

Atalanta spilte seg helt til kvartfinalen i mesterligaen forrige sesong, og innledet årets utgave av den gjeve turneringen med 4-0-seier over Midtjylland.

I møtet med Thorsby og Sampdoria kom laget fra Bergamo til kort. Fabio Quagliarella ga Sampdoria ledelsen etter bare 13 minutters spill, før han misbrukte muligheten til å doble ledelsen fra straffemerket like før pause.

Etter en times spill kom imidlertid 2-0-målet da Thorsby stupte ballen i mål etter et innlegg fra Jakub Jankto. Det er nordmannens tredje scoring i serie A-karrieren.

Thorsby måtte lide i spenning mens VAR sjekket om målet skulle annulleres, men det ble stående.

Målet ble kampavgjørende ettersom Duvan Zapata reduserte på et straffespark ti minutter før full tid. På overtid drepte Jankto spenningen i kampen da han la på til 3-1.