Frisk Asker holder følge med Vålerenga

Frisk Asker holder tritt med Vålerenga i Fjordkraft-ligaen i ishockey etter 5-1-seieren over Grüner søndag. Sparta slo Manglerud Star 3-1.

Både Vålerenga og Frisk Asker står med 15 poeng, men sistnevnte har én kamp mindre spilt.

Viktor Granholm ga vertene Frisk 1-0 i overtall søndag. Grüner svarte med Kristian Kucera da de fikk spille fem mot fire. Eskil Wold sendte Frisk Asker i ny ledelse til første pause.

Veteranen Anders Bastiansen økte til 3-1 i overtallsspill fem mot tre, mens Granholm satte sitt annet mål for kvelden da han gjorde 4-1.

Mats Frøshaug fastsatte sluttresultatet til 5-1.

Sparta kom under borte mot Manglerud Star etter en periode, men klarte å snu kampen. Ole Julian Holm sendte hjemmelaget til første pause med 1-0. Christoffer Karlsen utlignet for gjestene tidlig i midtperioden.

Martin Grönberg sendte Sparta i ledelsen helt mot slutten av midtperioden, før Eirik Børresen økte til 3-1 med en tidlig scoring i tredje periode.