Sjokktap for Elverums stjernegalleri

Elverum sto med full poengpott før bortemøtet med Haslum, men i Bærum fikk den regjerende mesteren en skikkelig leksjon og tapte 23-31 i eliteserien i håndball.

STJERNE: Luc Abalo er hentet inn for å forsterke Elverums stall. Foto: Geir Olsen

Det ble en blytung søndag for Norges mesterligalag. Før 20 minutter var spilt ledet Haslum med 14-7. Det er sjelden Elverum blir kjørt såpass hardt mot hjemlig motstand.

Til pause sto det 17-9 på lystavla. Også i annen omgang slet serielederen lenge med å få angrepsspillet til å sitte. Kun fem mål greide gjestene å score det første kvarteret etter sidebytte, og defensivt fortsatte problemene.

Scoringene satt litt mer løst for Elverum de siste 15 minuttene, men da var kampen for lengst tapt.

Elverum har tolv poeng etter sju serierunder. Poenget bak følger ØIF Arendal, som lørdag slo Nærbø 32-23 i egen hall. Tabelltreer Drammen er ytterligere to poeng bak etter søndagens 35-23-seier hjemme mot Viking.

Kolstad tok sesongens første borteseier med 29-25 over Bækkelaget. Trønderne ligger på 8.-plass med sju poeng, mens BSK er fire plasser foran med to poeng mer.

Det endte 35-22 til Halden borte mot Sandefjord.