King med trøbbel på siste trening før Serbia-kampen

Joshua King fikk ikke en ideell oppdladning før torsdagens kamp mot Serbia, men landslagssjefen avdramatiserer hendelsen.

Se Norge-Serbia på TV 2 torsdag fra 20.00!

Kun en dag gjenstår før Norge-Serbia, og onsdag gjennomførte det norske laget sin siste trening på nasjonalarenaen før den helt avgjørende playoff-semifinalen torsdag kveld.

Det som i utgangspunktet var en rolig økt, så ut til å bli noe trøblete for Joshua King, som pådro seg det som så ut til å være en overtråkk på en pasningsøvelse i firkant.

Se video av situasjonen i vinduet øverst!

Angriperen forsøkte å ta ballen fra Patrick Berg da han gikk i bakken uten tilsynelatende at en duell hadde funnet sted.

King holdt seg til ankelen og sin høyre fot, og haltet av banen. Der fikk han i flere minutter behandling av det medisinske teamet på Ullevaal-gresset.

Hendelsen skjedde like før den obligatoriske åpne delen av den norske treningen ble avsluttet og pressen måtte forlate banen.

Lagerbäck avdramatiserte hendelsen

En drøy halvtime senere møtte Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth pressen til den siste pressekonferansen før torsdagens kamp. Da fikk han umiddelbart spørsmål om status for King.

– Han fikk tydeligvis en liten «stukning». Han kjente det litt. Men de (det medisinske teamet, journ.anm.) bedømte det slik at det ikke var noe problem, sa Lagerbäck.

Der kunne Lagerbäck også opplyse om at Markus Henriksen, som har vært skadet og ikke trent full økt med laget før onsdag, er klar til kamp.

– Det virker ikke som om han har noe problem, men det medisinske teamet må se om han har noe smerter. Utenom det er alle disponible, sa Lagerbäck.

Sørloth snakket positivt om Braut-samarbeidet

Mange tror allikevel at det er spissparet fra Nord-Irland-kampen i september som får tillit fra start torsdag. Alexander Sørloth og Erling Braut Haaland gjorde sakene sine svært bra i Belfast.

– Vi skal bygge videre på de relasjonene vi skapte mot Nord-Irland. Vi tenker likt, vi er ganske like spillertyper, vi vet hvor vi vil ha ballen. Og så er vi glade i å løpe i bakrom begge to og kan gjøre motsatte bevegelser. Det funker godt, sa Sørloth om samarbeidet med Dortmund-spiss Haaland.

Den nylig RB Leipzig-ankomne angriperen fikk også spørsmål om hvordan en sensommer med overgangsspekulasjoner hadde påvirket ham.

– Det har vært spennende, så var det frustrerende, og så var det en voldsom lettelse til slutt. Det har vært en berg-og dal-bane, sa angriperen.

Se Norge-Serbia på TV 2 torsdag fra 20.00!

Relatert