Hauge med tommel opp - detaljer unna signering

Veien til drømmeovergangen blir stadig kortere for Jens Petter Hauge (20). Kantspilleren gjennomførte onsdag medisinske tester før han skal sluttføre avtalen med AC Milan.

Onsdag morgen ankom Jens Petter Hauge (20) den medisinske testen ved La Madonnina-klinikken, som er ett av de siste stegen på veien som leder til at nordmannen blir AC Milan-spiller.

Hauge på vei ut fra klubblokalene onsdag ettermiddag.
Hauge på vei ut fra klubblokalene onsdag ettermiddag. Foto: TV 2

Ved 17-tiden onsdag forlot han Milans klubblokaler og svarte dette på spørsmål om han nå er Milan-spiller:

– Det ser lovende ut, sa han til TV 2 iført Milan-munnbind fra baksetet av en sort Volvo, før han la til:

– Forza Milan!

Detaljer unna signering

Hauge tok bakveien inn til den medisinske testen onsdag morgen, men TV 2 fikk likevel et glimt av kantspilleren. Hauge ga de oppmøtte pressefolkene det de ville ha da han poserte og ga et lite vink.

– Hvordan er formen i dag?

– Den er fin, svarte Hauge til TV 2 før han tok på seg munnbindet og forsvant inn i bygget.

Noen timer senere kom Hauge ut igjen og ble fraktet bort i en sølvfarget Volvo XC90. 20-åringen rullet ned vinduet og ga tommel opp.

Hauge ble deretter fraktet videre til Casa Milan, klubbens lokaler, hvor de siste detaljene nå skal spikres før Hauge offisielt blir AC Milan-spiller.

Atta Aneke er Hauges agent og står for forhandlingene med Serie A-klubben. Han opplyste overfor TV 2 onsdag formiddag at det fremdeles gjenstår detaljer før avtalen blir sluttført.

– Vi satser på å få alt i mål etter møter. Det er fremdeles litt som gjenstår, sier Hauges agent Atta Aneke til TV 2.

Hauge kommer trolig til å skrive under på en femårsavtale med sin nye klubb.

– Det er det de har bedt om. Vi har noen timer igjen med litt møter før de siste detaljene er på plass. Han har ikke signert noe enda, sier Aneke.

Avtalen mellom Bodø/Glimt og AC Milan er heller ikke helt på plass. Ifølge TV 2s opplysninger mottar nordlendingene over 50 millioner kroner for Hauge. Daglig leder Frode Thomassen er sparsom med informasjon rundt overgangen.

– Det er ingen hemmelighet at Jens Petter er i Milano, men det er ikke noe som er signert enda. Slik jeg forstår det er det ikke noe som er sluttført. Vi er i en prosess, sier Thomassen til TV 2 onsdag ettermiddag.

– Utålmodig supportergruppe

Hauge landet i Milano tirsdag og ble plukket opp av to klubbrepresentanter ved flyplassen.

I Milan-kretsene er man nå veldig spent på hva en 20-åring fra Nord-Norge kan tilføre fotballstormakten fra Milano.

– Vi håper at han tåler møtet med Milan og en supportergruppe som er utålmodige og som forventer store resultater, sier Michael Cuomo, sportsjournalist i Telecalcio 24.

Luca Maninetti i Milan News 24 sier klubben mangler spillere i den rollen Hauge trives i.

– Vi har Saelemaekers og Castillejo i denne rollen, men Hauge vil bli en viktig forsterkning av laget her. Ung, modig og av høy kvalitet. Vi forventer oss store ting av han også fordi han har vært årets åpenbaring i Norge med 14 mål og åtte assist. Han vil være et viktig tilskudd og vil helt sikkert integreres godt inn i laget til Pioli, sier Maninetti.

TV 2 får opplyst at Hauge ikke blir med AC Milan-laget på reisen til Portugal, hvor klubben torsdag møter Rio Ave i playoff-kamp til Europa League-gruppespillet. Til det blir tiden for knapp for å få avtalen i havn.

TV 2 kommer tilbake med mer.

Relatert