Ingebrigtsen knuste all motstand i NM

Jakob Ingebrigtsen tok ikke uventet en suveren seier på 1500-meteren i NM på Fana.

VANT OVERLEGENT: Jakob Ingebrigtsen feide all motstand av banen, Foto: Ørn E. Borgen

20-åringen Jakob Ingebrigtsen var storfavoritt under 1500-meteren i NM i Fana utenfor Bergen lørdag kveld.Stortalentet innfridde naturligvis forventningene. Han gikk rett i tet, og sikret seg raskt rundt ti meters forsprang etter startskuddet gikk.Ingebrigtsen løp dem første runde på rundt 55 sekunder og det hele utviklet seg til et sololøp uten konkurranse for Sandnes-buen. De øvrige deltakerne havnet raskt rundt 80 meter bak.Friidrettstalentet tok en knallsterk seier og