ETTERTRAKTET: Jadon Sancho på en trening med Borussia Dortmund.
ETTERTRAKTET: Jadon Sancho på en trening med Borussia Dortmund. Foto: Ina Fassbender

Fotballryktene: United med fremskritt i Sancho-jakten

Manchester City skal vær svært interessert i Lyons unge stjerne Houssem Aouar.

22 år gamle Houssem Aouar er godt likt av Manchester City-manager Pep Guardiola. Den franske midtbanespilleren, som er ønsket av flere storklubber, er et mål for de lyseblå. Det hevder Goal. Lyons sportsdirektør Juninho sier at Guardiola liker midtbaneeleganten, som for alvor markerte seg i Champions League etter å ha slått ut både Manchester City og Juventus.

The Guardian melder at Manchester United ikke har gitt opp å hente Jadon Sancho, og at de har tatt et nytt steg mot å sikre seg vingen. Sancho har siden før sommeren vært enig med klubben om kontraktsbetingelser, og nå er United også enige med agenter om deres kutt av avtalen. Det viktigste gjenstår imidlertid: Å bli enig med Dortmund om pris. Tyskerne krever fremdeles 120 millioner euro, 1,2 milliarder kroner.

Manchester United har siktet seg inn på en ny venstreback. Ole Gunnar Solskjær håper nå å sikre seg underskriften til Real Madrids Sergio Reguilon, men Galacticos ønsker ikke å selge den ettertraktede 23 åringen dersom de ikke får en tilbakekjøpsklausul. Det skriver Mirror.

Leicester ser ut til å slå Manchester United i jakten på Bournemouth-spiller David Brooks. 23-åringen har en prislapp på 410 millioner kroner. Det melder Manchester Evening News.

Chelsea-og England-midtstopper Fikayo Tomori nærmer seg et sesonglangt lån hos Everton. Det melder ESPN.

Liverpool vurderer å å selge Rhian Brewster, men kommer ikke til å selge dersom de ikke får inkludert en tilbakekjøpsklausul i avtalen. 20-åringen er ønsket av Aston Villa, Brighton, Newcastle og Sheffield United. Det melder Sky Sports.

Tottenhams venstreback Danny Rose kan komme til å forlate klubben denne sommeren. 30-åringen har vært utlånt til Newcastle siden januar forrige sesong. Det melder The Sun.

Arsenal har blitt tilbudt Paris Saint-Germains franske keeper Alphonse Areola. Det skal være snakk om et sesonglangt lån, skriver Mirror.

Relatert