Christian Eriksen kan være ferdig i Inter.
Christian Eriksen kan være ferdig i Inter. Foto: Pool

Fotballryktene: Eriksen på vei bort fra Inter

Mens stjernesignering kan føre til storopprydning i Manchester United . Her er tirsdagens fotballrykter!

Etter sviktende prestasjoner forbereder Inter seg på å selge Christian Eriksen etter bare åtte måneder i klubben. Eriksen har startet åtte ligakamper, og kun scoret ett mål i Serie A. Men Inter kommer ikke til å la dansken gå billig, og ifølge Corriere dello Sport, gjengitt av TalkSport, forlanger den italienske klubben i overkant av 520 millioner norske kroner for 28-åringen.

Dani Ceballos er på vei mot et nytt låneopphold i Arsenal fra Real Madrid ifølge flere medier, blant annet Sky Sports. Daily Mail skriver at klubbene er nære en enighet om en låneavtale på ett år, og Ceballos skal selv ønske å bli værende i London.

Samme avis melder at Manchester United ønsker å selge Jesse Lingard og Andreas Pereira. Dette fordi klubben vil gjøre plass til nye tilskudd i laget, som Donny van de Beek. Samtidig er RB Leipzig-forsvarer Dayot Upamecano på ønskelisten til Manchester-klubben.

Ifølge Telegraph ønsker klubber i både Saudi Arabia og Qatar å hente Arsenals Mesut Özil, med han selv er ikke interessert i å forlate London.

Til tross for at Tottenham har signert Joe Hart, er de i forhandlinger med målvakt Hugo Lloris om en ny kontrakt. Det melder Football Insider.

I tillegg er Tottenham interessert i å hente Joshua King og Callum Wilson fra Bournemouth, ifølge Talksport.

Men også Aston Villa skal være interessert i å signere Wilson, melder Daily Mail.

Liverpool har lagt inn et bud på det brasilianske stjerneskuddet Marcelo Pitaluga (17). Ifølge Globe Esporte har Liverpool og Fluminense startet forhandlinger om den unge målvakten. Familien til Pitaluga skal være svært interessert i å få overgangen i boks, ettersom at Liverpool har lovet dem et hus i England og at Pitalugas far skal få jobb i klubben.

Relatert