I KARANTENE: Jorginho, Mason Mount og Tammy Abraham er blant spillerne som ikke har fått startet sesongoppkjøringen sammen med resten av lagkameratene i Chelsea.
I KARANTENE: Jorginho, Mason Mount og Tammy Abraham er blant spillerne som ikke har fått startet sesongoppkjøringen sammen med resten av lagkameratene i Chelsea. Foto: Glyn Kirk

Åtte Chelsea-spillere satt i koronakarantene

Flere av Chelsea-stjernene må sitte i karantene etter retur fra ferie. Det er dårlig nytt med sesongstarten kun uker unna.

Den britiske avisen The Telegraph skriver torsdag at åtte Chelsea-spillere for øyeblikket sitter i karantene. Laget startet mandag denne uken med sesongoppkjøring, og i forkant ble det gjennomført koronatester.

Ferierte på Mykonos

Ifølge avisen skal Jorginho, Ross Barkley, Emerson, Michy Batshuayi, Mason Mount, Fikayo Tomori, Tammy Abraham og Christian Pulisic ikke ha vært på treningsfeltet til Chelsea etter ferien i kjølvannet av sesongavslutningen.

Blant andre Pulisic, Abraham, Tomori og Mount skal ha feriert på den greske øyen Mykonos. Seks spillere ha testet positivt, men det er ikke kjent hvem av spillerne det gjelder eller om de øvrige er i karantene som følge av nærkontakt med en smittet person.

Se dette innlegget på Instagram

The boys ☀️

Et innlegg delt av Tammy Abraham (@tammyabraham1)

Nye spillere på vei

Chelsea starter sesongen om to og en halv uke borte mot Brighton, og på treningsanlegget er laget godt i gang med forberedelsene med flere nye fjes. Timo Werner og Hakim Ziyech er begge på plass og klar for å starte på sine karrierer i blått.

Onsdag ble venstreback Ben Chilwell bekreftet klar for Chelsea, men en ankelskade gjør at landslagsbacken må vente noen uker før han er i aksjon. Malang Sarr ble torsdag klar for Chelsea, men den franske 21-åringens sendes på lån med en gang. Til hvilken klubb er enda ikke kjent

Samtidig venter Chelsea nå på at overgangene til Thiago Silva og Kai Havertz skal gå gjennom.

Relatert