Ny LSK-skuffelse, mens Rekdal fikk uavgjort i debuten

Obosligaen bød på flere overraskende resultater mandag.

Se sammendrag av LSK-kampen øverst

Lillestrøm sliter etter nedrykket. Mandag kveld ble det svake 2-2 hjemme for Raufoss – selv om de spilte med én mann mer i nesten hele 2. omgang.

En hodeløs takling midtveis på egen banehalvdel gjorde at Raufoss' keeper Ole Kristian Lauvli ble sendt av banen med rødt kort i det 53. minutt.

På det tidspunktet sto det 1-1 etter at Marius Alm hadde gitt Raufoss ledelsen og Torbjørn Kallevåg utlignet. Gard Simenstad ga Raufoss ledelsen midtveis i omgangen, men Thomas Lehne Olsen utlignet på ny med fire minutter igjen av ordinær tid. LSK har nå 13 poeng og er på 9. plass. Grorud er på plassen over.

Uavgjort for Rekdal, TIL tapte

HamKam spilte 1-1 hjemme mot Grorud i den første kampen med Kjetil Rekdal som trener på Briskeby. Grorud tok ledelsen ved Martin Høyland etter 13 minutters spill, mens Kristian Onsrud utlignet.

HamKam er fremdeles tabelljumbo.

Sogndal var gode og effektive i 1. omgang mot Ranheim. Tomas Olai Totland scoret omtrent rett fra start, og Kristoffer Hoven og Alioune Ndour fulgte på med to raske etter rundt halvtimen spilt. Hoven scoret sitt sjuende for sesongen etter pause.

Jervs Simon Andreas Larsen scoret på et indirekte frispark fra femmeteren 19 minutter ut i 1. omgang, og dermed ble det tre poeng til laget fra Grimstad mot storfavorittene fra nord.

Tromsø topper fortsatt tabellen etter åtte seirer, og to tap på ti serierunder. Tromsø har 24 poeng, mens Ranheim fortsatt er på 2.-plass med 21 poeng.

Sogndal er oppe på 19 poeng på 3.-plass, mens Åsane er på 4.-plass med 17 poeng etter 4-1-seieren hjemme mot Sandnes Ulf. Henrik Udahl og Håkon Lorentzen scoret begge to for hjemmelaget. Sanil Kapidzig scoret for Sandnes Ulf.