HEMMELIGHETSFULL: Rosenborg sportslig leder, Mikal Dorsin, vil ikke avsløre om Åge Hareide blir ny hovedtrener på Lerkendal.
HEMMELIGHETSFULL: Rosenborg sportslig leder, Mikal Dorsin, vil ikke avsløre om Åge Hareide blir ny hovedtrener på Lerkendal. Foto: Ned Alley

Dette sier RBK om Hareide-koblingen

Åge Hareide uttalte i forrige uke til TV 2 at han ønsket å trener Rosenborg. Nå svarer trønderens sportslige leder på ryktene.

Etter at TV 2 kunne erfare at Hareide hadde takket nei til jobben som hovedtrener i Rosenborg 21. juli, har det vært mye fram og tilbake hva gjelder trenerfremtiden på Lerkendal. Klubben har vært sterkt koblet til nettopp Åge Hareide, noe som ble forsterket gjennom 66-åringens uttalelser til TV 2 i forrige uke.

– Hvis Rosenborg vil, så vil jeg, svarte 66-åringen kort og godt i et lengre intervju med TV 2.

Trøndernes sportslig leder, Mikael Dorsin, svarer dette på spørsmål om Hareide er ønsket i Trondheim:

– Til saker og ting er klart ønsker jeg ikke å kommentere, men vi har en plan vi har jobbet med hele veien som vi følger.

Ifølge Dorsin er klubben for øyeblikket godt fornøyd med den jobben Trond Henriksen og assistenttrener Geir Hansen gjør, men svensken legger ikke skjul på at han verdsetter Hareides kvaliteter.

– Alle vet at Åge er en fantastisk bra og sterk leder, men mer enn det vil jeg ikke kommentere, sier Dorsin.

Hareide kunne på sin side avsløre at partene har avtalt et nytt møte i slutten av august. Dorsin holder på sin side kortene tett til brystet.

– Det vil ta den tiden det trenger, og vi gikk ut å sa at vi kjører med Trond og Geir så lenge vi behøver, det har ikke endret seg, sier svensken.

– Men har dere avtalt et nytt møte med Hareide?

– Vi har en prosess vi holder på med, men hvem vi møter vil jeg ikke kommentere, avslutter Dorsin.