Ståle Solbakken med hysterisk lovnad til spillerne før United-kampen

FCK-treneren kom med penge-lovnad til spillerne dersom de klarer å slå Manchester United ut av Europa League.

– Dersom dere slår Manchester United skal dere få bonusen min, noe som vil sørge for at dere ikke vil ha noen bekymringer resten av livene deres.

Det sa Ståle Solbakken (52) til FCK-spillerne etter 3-0-seieren mot Istanbul BB. Klubben har selv delt filmen på Twitter, se lovnaden lengre nede i saken.

Se de elleville jubelscenene i FCK-garderoben øverst!

Det tyrkiske laget ledet 1-0 etter det første oppgjøret, men en fantastisk prestasjon av FCK på hjemmebane sørget for at danskene tok seg videre med 3-1 sammenlagt.

I neste oppgjør blir det en norsk duell når Ole Gunnar Solskjær og Ståle Solbakken står på hver sin side i kampen om semifinalen i Europa League.

Da møter nemlig FC København selveste Manchester United etter at rødtrøyene slo ut LASK.

10. august møter danskene det engelske storlaget i Köln. Koronaviruset sørget for at Uefa valgte å flytte alle kampene fra kvartfinalene til Tyskland. Kampene vil bli spilt i Köln, Düsseldorf, Duisburg og Gelsenkirchen.

Det å dra tilbake til Köln blir nok muligens en spesiell opplevelse for Solbakken som trente den tyske klubben i 2011/2012-sesongen.

Torsdag formiddag annonserte FC København signeringen av den polske spissen Kamil Wilczek. En overgang som nok kommer til å skape litt blest i København, ettersom 32-åringen tilbrakte fire år hos byrivalen Brøndby.

– Vi kjenner selvfølgelig Wilczek veldig godt fra hans tid i superligaen, der han tre sesonger på rad viste at han er en notorisk målscorer som er utrolig god i boksen og jobber hardt for laget sitt, sier Solbakken til FCKs hjemmeside.

Wilczek kan ikke spille for FCK før neste sesong.