Supportere ventet på LSK-spillerne – politiet rykket ut med tre patruljer

En gruppe med supportere ventet på Lillestrøm-spillerne etter skuffelsen i Grimstad.

Lillestrøm står med fire strake kamper uten seier etter at de rotet bort en tomålsledelse og klarte bare 2-2 borte mot Jerv fredag kveld.

VG skriver at om lag 20 supportere ventet på Åråsen da spillerne kom hjem fra Grimstad natt til lørdag.

– Politiet rykket ut til et oppdrag på Åråsen stadion, klokken 03.15 natt til i dag. Det var en supportergjeng som stod utenfor og oppførte seg truende, forteller operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til VG.

Politiet sendte til sammen tre patruljer til Åråsen.

– Vi tok høyde for at det skulle bli tumulter, så vi sendte nok biler i tilfelle det skulle skje. Men de tok til vettet, det som var der, sier Sveen til avisen.

Lillestrøm rykket ned fra Eliteserien forrige sesong, men har vært en skuffelse i Obos-ligaen så langt. Etter seks kamper ligger LSK på niendeplass med kun åtte poeng. Det er ti poeng opp til serieleder Tromsø.

– Det var rop og skrik, ikke bare mot enkeltpersoner, men også mot vinduer på Åråsen da utstyr ble ryddet innendørs, sier Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin til Romerikes Blad.

Mesfin sier til lokalavisen at klubben vet hvem de truende supporterne er. Flere av supporterne skal ifølge VG ha vært maskerte.