Seieren glapp for HamKam på overtid igjen

Ull/Kisa lå under 1-2, men klarte 2-2 mot HamKam etter en sen utligning i 1. divisjon i fotball. Det stoppet tapsrekken til HamKam, som ikke hadde tatt poeng de siste fem kampene.

Ull/Kisa 2-2 HamKam

Se målene øverst i saken!

Kisa tok ledelsen ved Stian Ringstad etter 13 minutter, men Steffen Pedersen utlignet for HamKam etter 33 minutters spill.

Tobias Svendsen ga HamKam ledelsen tre minutter etter hvilen. Det var HamKam-spillerens fjerde mål for sesongen. Fem minutter på overtid scoret Henrik Kristiansen for Ull/Kisa.

Ull/Kisas Morten Sundli pådro seg gult kort. For HamKam fikk Lars-Gunnar Johnsen, Lars Jendal, Jarmund Øyen Kvernstuen og Tobias Svendsen gult kort.

Etter fredagens serierunde har Ull/Kisa seks poeng og HamKam ett poeng.

Oppgjøret på Jessheim stadion ble ledet av Eivind Bodding. 200 tilskuere bivånet kampen.

3. august skal Ull/Kisa møte Grorud, og HamKam møter KFUM. (©NTB)