HJEM? Stefan Strandbergs nyeste leilighetskjøp setter spekulasjonene i gang om en hjemkomst for midtstopperen.
HJEM? Stefan Strandbergs nyeste leilighetskjøp setter spekulasjonene i gang om en hjemkomst for midtstopperen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Tidligere landslagsspiller punget ut 38 millioner for leilighet på Aker Brygge

Klubbløse Stefan Strandberg (30) har kjøpt seg en penthouse-leilighet i Oslo.

Klubbløse Stefan Strandberg ligger ikke på latsiden etter at kontrakten med den italienske Serie B-klubben Trapani gikk ut.

Lyngdølen har nemlig betalt 38 millioner kroner for en penthouse-leilighet på Aker Brygge i Oslo.

Ifølge Finansavisen skal leiligheten opprinnelig ha bestått av tre leiligheter, som er blitt satt sammen til én leilighet på 341 kvadratmeter.

- Jeg kan bekrefte at det er jeg som har kjøpt leiligheten, sier Strandberg til Finansavisen.

Ifølge Adresseavisen signerte Strandberg en fireårskontrakt med russiske Krasnodar verdt 70 millioner over fire år i 2015.

Ifølge avisen skal Strandberg ha betalt to millioner kroner under takst.

Trond Nordahl Amundsen, eiendomsmegleren som sto for salget av leiligheten legger ikke skjul på at det er en spesiell leilighet Strandberg har sikret seg.

- Det er en fantastisk leilighet. Ingen har vært i nærheten av denne i Oslo på mange år, og da snakker jeg om det interiørmessige, finishen og detaljene. De er helt unikt, sier Nordahl Amundsen, til Finansavisen.

30-åringen har tidligere spilt for Mandalskameratene, Vålerenga, Rosenborg, Krasnodar, Ural Jekaterinburg og senest italienske Trapani.