Ny Brann-nedtur – poengtap mot bunnlag

Start gjorde livet surt for Brann.

Brann - Start (1-1) 1-1

Det ble uavgjort mellom Brann og Start søndag kveld. Begge lagene kom seg til store muligheter, men maktet ikke å score det avgjørende målet da kampen endte 1-1.

– Vi er veldig ustabile. Når de legger seg såpass bakpå bir det vanskelig. Vi skaper nok sjanser til å vinne, men mangler det lille ekstra, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen i et intervju med Eurosport.

Sportsnyhetene: Se scoringene i videovinduet øverst!

Brann kom fra et 0-1-tap for Odd, mens Start holdt Rosenborg til 0-0 i forrige kamp.

Og det var et kontringsvillig Start-lag som først rystet hjemmelaget.

Like før halvtimen var spilt kom de seg lekkert gjennom på sin venstreside. Inne i vertenes 16-meter traff Eman Markovic stolpen. Returen traff ryggen til Ali Ahamada før den gikk i nettet.

– Vi skaper nok sjanser til å vinne, men mangler det lille ekstra. Det er starten som forundrer meg mest, vi er ikke påskrudd. Vi har et høyt toppnivå og et lavt bunnivå. Det er skuffende at vi ikke tar tre poeng og kommer oss opp på 3.plass, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen i et intervju med Eurosport.

Koomson-scoring

Men vertene svarte fem minutter før første omgang var ferdig. Gilbert Koomson kom seg fri på bakerste stolpe og utlignet med et kontant hodestøt.

Dette var Brann-vingens fjerde strake scoring på hjemmebane.

– Jeg synes ikke vi har vært på vårt beste. Vi løper mye og kommer til sjanser, men vi er nødt til å gjøre ting bedre, sa Koomson i et pauseintervju på Eurosport.

I andre omgang var det rødtrøyene som kontrollerte spillet, men Start fikk en gedigen mulighet til å overta ledelsen for andre gang da Mathias Bringaker kom alene gjennom mot Brann-keeper Ali Ahamada. Dessverre for Start-spilleren dro sisteskansen fram en kampvinnende redning.

Kampen startet i høyt tempo, hvor begge lagene kom til flere store målsjanser relativt tidlig.

Brann ligger på 6.plass med 14 poeng, mens Start befinner seg på 15. plass med fem poeng.