Leicester la press på Manchester United

Leicester slo tilbake etter marerittkampen mot Bournemouth.

Leicester-Sheffield United 2-0

Leicester vant 2-0 etter scoringer av Ayoze Pérez og Demarai Gray. Dermed klatrer Brendan Rodgers' menn tilbake i ryggen på Chelsea – ett poeng bak – og har tre poeng å gå på til Manchester United. De røde djevlene møter Crystal Palace på bortebane senere torsdag kveld.

Der må Ole Gunnar Solskjær og co. ha en storseier skal de klatre opp til fjerdeplass. Leicester har Manchester United på målforskjell med en margin på fem mål.

Gjenstående kamper i topp fire-racet

Chelsea (63 poeng): Liverpool (B), Wolverhampton (H).

Leicester (62 poeng): Tottenham (B), Manchester United (H).

Manchester United (59 poeng): Crystal Palace (B), West Ham (H), Leicester (B).

Leicester, som har slitt voldsomt etter nyttår, var mer til å kjenne igjen mot Sander Berge og Sheffield United. Etter en knapp halvtime spilt var Luke Thomas på farten.

19-åringen, som fikk sjansen i Ben Chilwells skadefravær, slo en smart pasning til Ayoze Pérez. Spanjolen var god da han satte ballen mellom beina på John Egan og i mål.

– Leicester er bedre enn jeg har sett dem på en stund nå, sa TV 2s Peder Mørtvedt fra kommentatorboksen.

Etter pause fortsatte hjemmelaget. Jamie Vardy satte ballen i stolpen, mens Harvey Barnes skjøt rett på keeper da han var alene gjennom. Først da Demarai Gray fikk sjansen ti minutter før full tid, klarte overraskelseslaget å øke ledelsen til 2-0.

For Sheffield Uniteds del betyr tapet at de ligger på åttendeplass i Premier League, passert av Tottenham. De har imidlertid bare ett poeng opp til de liljehvite fra Nord-London. Sjuendeplassen gir Europaliga-plass så lenge Arsenal ikke vinner FA-cupen.