Bursdagsbarnet Kaasa straffet Brann etter keeperblemme

Markus Kaasa sikret Odd-seier etter farlig retur fra Ali Ahamada. Dermed går Odd forbi Brann på tabellen.

Odd - Brann 1-0 (0-0)

Se scoringen i Sportsnyhetene i vinduet øverst!

Førsteomgang bydde på noen store sjanser, men scoringene uteble. Nærmest for gjestene fra Bergen før pause var Daniel Pedersen med skudd i tverrliggeren.

Hos Odd var Joshua Kitolano svært nære nettkjenning, men Branns Vegard Forren reddet på streken. Nesten ble det også for Tobias Lauritsen som traff stolpen ti minutter før hvilen.

Feiret bursdag med scoring

Men det tok ikke mer enn åtte minutter av 2. omgang før det var slutt på nesten-mål på Skagerak Arena.

Elbasan Rashani fikk skutt fra 20 meter, og Ali Ahamada i Brann-målet svarte med en farlig retur rett i beina på Markus Kaasa. Og dagens bursdagsbarn tenkte seg ikke om to ganger før han sendte Odd sikkert i ledelsen etter gavepakken.

– Det var selvfølgelig veldig deilig. Jeg synes vi spiller en veldig bra kamp og sto fram som et veldig bra lag, sier Kaasa til Eurosport etter kampen.

Haugen – Fryktelig svak kamp av oss

Ahamada slo tilbake og vartet opp med en god redning på skudd fra Kachi i sluttminuttene, men fremover ville det seg ikke for bergenserne som måtte reise tomhendt hjem fra Skien.

– Alt i alt var de bedre enn oss hele kampen. Det var en fryktelig svak kamp av oss, synes jeg. Det ser ut som vi er usikker på hva vi skal gjøre utpå der. Det var ingen samhandling. De spiller en god kamp, finner hverandre fint og vinner fortjent, sier Branns Fredrik Haugen til Eurosport.

Brann-trener Lars Arne Nilsen delte Haugens mening.

– En veldig svak kamp av oss. Det var energiløst og vi gjorde mange feil. En stor nedtur fra forrige kamp, så det svinger litt for mye.

– Beste kampen vi har spilt i år

Med onsdagens seier går Odd forbi Brann på tabellen på målforskjell og overtar 4. plassen.

– Jeg synes vi gjennomførte en strålende kamp. Vi var klart best og fortjente å vinne. Dette var kanskje den beste kampen vi har spilt i år, både offensivt og defensivt, sier Odd-trener Jan Frode Nornes.