— Jeg har ikke ord som kan beskrive dette!

Liverpool-manager Jürgen Klopp skriver seg inn i klubbens historiebøker. 30 års ventetid er endelig over.

Se en rørt Jürgen Klopp intervjues i videovinduet øverst! Se også flere reaksjoner lengre nede i saken.

En rørt og nesten ordløs Jürgen Klopp er glad for å kunne gi Liverpool-supporterne det de har ventet på så lenge.

— Jeg har ingen ord som kan beskrive dette. Det er helt utrolig. Mye mer enn jeg noen gang trodde ville være mulig. Å være seriemester med denne klubben er fantastisk, sier Klopp i et intervju med Sky Sports.

Tyskeren sier han også er glad på tidligere Liverpool-profiler sine vegne.

— Denne er for deg Kenny (Dalglish). Du har måttet vente i 30 år. Det samme med Stevie (Steven Gerrard). Denne klubben er bygget på deres bein. Alle gutta misunner dere og ser opp til dere. Spillerne er lett å motivere på grunn av klubbens historie.

Den nybakte tittelvinneren håper supporterne kommer til å feire triumfen – samtidig som han ber dem være varsom.

— Vi hadde ikke sjanse til å vinne ligaen før i fjor. Da leverte vi noen gode prestasjoner. Men ingen visste hva som kom til å skje i år grunnet koronapandemien. Men denne ligatittelen er for alle dere der ute. Dere er helt utrolig. Jeg håper dere holder dere hjemme. Gå gjerne foran huset og ta en feiring, men ikke gjør noe mer. Vi gjør dette sammen i denne tiden, sier Klopp.

— Hver eneste kamp i Premier League er vanskelig. Jeg var veldig fornøyd med kampen vår (mot Crystal Palace) i går kveld. Den ga meg en følelse av at vi kommer til å klare oss.