Mohamed Salah roses for sin gavmilde gest, som ga gratis bensin til en håndfull heldige.
Mohamed Salah roses for sin gavmilde gest, som ga gratis bensin til en håndfull heldige. Foto: Jon Super

Salah roses etter gavmild gest

Nå roses Mohamed Salah (27) for handlingen sin.

Se Everton - Liverpool søndag 21. juni fra klokken 20:00 på TV 2 Sport Premium og Sumo!

Liverpool-spiller Mohamed Salah ble oppdaget på Sainsbury's bensinstasjon i Liverpool onsdag, hvor han fylte opp tanken på sin egen bil.

Men ikke nok med at egypteren fylte opp sin egen tank – han valgte også å betale bensinen til alle andre som var til stede på bensinstasjonen.

Salah ble sett iført gummihansker og med en desinfeksjonsspray i hånda grunnet de strenge koronareglene. Det skriver nettstedet RT.

Nå lar ikke rosen vente på seg for Liverpool-spilleren.

Flere supportere og Salahs lagkamerat, Dejan Lovren, har hyllet 27-åringens handling.

– Jeg hørte at Mohamed Salah betalte bensinen for alle som var på bensinstasjonen. For en varm gest, skriver Lovren på sin Twitter-profil.

Før han legger til:

– Men kan du i det minste betale en kaffe for meg? Vanligvis er du en stram kar – så jeg er overrasket, men det er uansett bra gjort, skriver Lovren.

– Jeg har alltid hørt at han var en god og snill mann, men da min fetter ringte meg den ettermiddagen og var så spent for å fortelle meg hva som hadde skjedd, berørte det meg virkelig. For en fantastisk ting Mohamed Salah gjorde, skriver en annen Twitter-bruker.

Mohamed Salah og Liverpool skal i aksjon igjen søndag 21. juni. Da venter Merseyside-derby mot Everton.

Liverpool leder Premier League med 25 ned til Manchester City – og trenger bare to seire på sine ni siste kamper for å kunne sikre seg ligagullet.

Se Everton - Liverpool søndag 21. juni fra klokken 20:00 på TV 2 Sport Premium og Sumo!