SNART TILBAKE I AKSJON: Martin Ødegaard, her fra kampen mot Barcelona i mars, er klar på hva målet er for neste år: Champions League. Foto: Pressinphoto/Icon Sport)
© Bildbyrån - COP 75.
SNART TILBAKE I AKSJON: Martin Ødegaard, her fra kampen mot Barcelona i mars, er klar på hva målet er for neste år: Champions League. Foto: Pressinphoto/Icon Sport) © Bildbyrån - COP 75.

– Målet er Champions League neste sesong

Martin Ødegaard gleder seg til serien begynner på igjen etter en «litt lang og seig periode», og mener Real Sociedad realistisk kan hamle opp med alle utenom Barcelona og Real Madrid.

Martin Ødegaard avslørte ikke hva fremtiden holder eller hvor han skal spille fotball neste sesong i en seanse med Real Sociedads egen presseavdeling tirsdag formiddag, men nordmannen legger ikke skjul på hva målet er for ham selv og klubben.- Målet vårt for resten av sesongen er å bli topp fire og komme oss til Champions League. Det er alltid vanskelig å gjøre noe med Real Madrid og Barcelona, men resten av lagene føler jeg vi har nok kvalitet til hamle opp med - vi kan bli både numme