– Tollefsen fant frem en gitar, så begynte vi å «jamme» litt

Torsdag lanseres TV 2 Sumo-serien «10 år med hockey på TV 2». I første episode byr Morten Langli og Ole-Kristian Tollefsen på en norsk sangklassiker.

Se «10 år med hockey på TV 2»
eksklusivt på TV 2 Sumo!


TV 2 har hatt rettighetene til Get-ligaen i ishockey i over 10 år. Ettersom sluttspillet ble avlyst som en følge av korona-pandemien, byr TV 2s hockeyredaksjon på godbiter fra arkivet i tiden som kommer.

Hver torsdag, fredag, lørdag og søndag kommer det en ny episode ut på TV 2 Sumo. Programleder er Jonas Bariås mens studiogjester er enten Bjørn Erevik eller Kasper Wikestad. I tillegg vil det være ulike gjester med på Skype.

Sang, tabbe og promo fra Jordal
I første episode som er tilgjengelig på TV 2 Sumo nå, blir det blant annet et tilbakeblikk på den første TV 2-sendte kampen mellom Sparta og Manglerud Star i et kokende Sparta Amfi.

I tillegg kan du altså se Ole-Kristian Tollefsen og Morten Langli henholdsvis spille gitar og synge i et arkivklipp fra programmet «Hockeyfeber». Det programmet får vi også et lite gjensyn med der blant annet den ferske hockeyredaksjonen i TV 2 går på en klassisk tabbe. I tillegg blir det gjensyn med en nydelig hockeypromo laget i gamle Jordal Amfi.

I fredagens episode på TV 2 Sumo blir det blant annet et tilbakeblikk til Stavanger Oilers første NM-gull i 2010.