FAMILEMANN: Francesco Totti la opp i 2017. Her med døtrene Isabel og Chanel, konen Ilary og sønnen Cristan.
FAMILEMANN: Francesco Totti la opp i 2017. Her med døtrene Isabel og Chanel, konen Ilary og sønnen Cristan. Foto: Alessandra Tarantino

Fortvilet Totti ser ikke sønnen spille: – Det ville ta livet av meg

Francesco Totti er fortsatt svært opprørt over hvordan karrierien endte.

Francesco Totti var og er for mange Mr. Roma. Den elegante midtbanespilleren tilbragte hele sin karriere i hovedstadsklubben fra 1992 til han la opp i 2017 som 40-åring.

Men til tross for sin høye alder har ikke Totti lagt skjul på at han egentlig ikke var klar for å legge fotballstøvlene på hyllen. Han følte seg snarere presset av klubben til å si stopp da han ikke fikk ny kontrakt.

Totti fortsatte i klubben som teknisk direktør, men på en pressekonferanse i fjor meldte en tårevåt tidligere Roma-kaptein at han var ferdig i klubben. Da hadde forholdet til Romas amerikanske eier James Pallotta nådd bristepunktet.

Men fortsatt fører hans barn Roma-arven videre. Totti kjører sin 14 år gamle sønn Cristian til Romas treningsanlegg Trigoria, men selv sitter han i bilen. Det forteller Totti selv i en video på sosiale medier ifølge Corriere dello Sport gjengitt av dansk TV 2.

– Når jeg følger min sønn på trening går jeg ikke inn på anlegget. Noen ganger blir jeg i bilen og det får meg til å begynne å gråte når jeg tenker på at jeg etter 30 år ikke lenger kan gå inn på Trigoria.

– Jeg har vært der mer enn hjemme. Jeg har mange venner der, og hvis de vil se meg, må de forlate Trigoria for å hilse på meg. Det eneste jeg er lei meg for er at jeg ikke ser min sønn spille, sier Totti i videoen.

Roma-legenden forteller videre at sønnen av og til spør om han ikke vil se ham spille kamp. Men det makter han rett og slett ikke.

– Det ville ta livet av meg, sier han.

Fotballikonet er fortsatt svært opprørt over måten karrieren endte på.

– Jeg spilte i Roma i 25 år. Jeg kunne aldri ha spilt for en annen klubb og ødelagt alt. Men jeg er ikke ti år.

– Jeg ble sint fordi jeg ga alt for Roma. Jeg ville også ha gitt beinet mitt, sier Totti i videoen.