KLAR TIL Å HANDLE: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: Kerstin Joensson
KLAR TIL Å HANDLE: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: Kerstin Joensson

Solskjær om overgangsvinduet: – Kan komme en situasjon som vi kan utnytte

Ole Gunnar Solskjær har tro på at Manchester United kan forsterke laget når fotballen kommer tilbake som normalt igjen etter koronapandemien.

Koronaviruset har satt en stopper for alle de store ligaene som Premier League, og skaper økonomisk trøbbel for fotballklubber verden over.

Solskjær tror det er noe pengesterke Manchester United kan utnytte. Det sier han på spørsmål fra tidligere lagkamerat Gary Neville på en podkast gjort for Sky Sports.

– Hvem vet hvordan overgangsmarkedet kommer til å reagere på dette. Hvem vet hvilke klubber som trenger å selge spillere? Det kan komme en situasjon som man kan utnytte, sier Solskjær.

Premier League har blitt utsatt på ubestemt tid, og i tillegg til at Manchester United kan forsterke seg på overgangsvinduet, betyr utsettelsen at flere stjernespillere kan bidra når ligaen eventuelt starter igjen.

– Paul (Pogba) og Marcus (Rashford) har vært ute med skade. De har fått en sjanse til å være med i en større del av sesongen enn de hadde håpet på, sier United-manageren.

Før koronaviruset stoppet Premier League lå Manchester United på 5.-plassen. Det kan gi spill i neste års mesterliga etter som byrivalen Manchester City er utestengt fra europacupen.

(©NTB)