LANGT VENNSKAP: Carmelo Anthony (til venstre) og LeBron James' har vært venner siden barndommen. Her da kameraten Dwyane Wade spilte sin siste kamp for Miami Heat i 2018.
LANGT VENNSKAP: Carmelo Anthony (til venstre) og LeBron James' har vært venner siden barndommen. Her da kameraten Dwyane Wade spilte sin siste kamp for Miami Heat i 2018. Foto: Kathy Willens

Superstjernen reddet vennens liv med MacGyver-inngripen

NBA-stjerne røper oppsiktsvekkende historie fra ferietur med LeBron James (35).

Basketballstjernene LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony og Chris Paul har vært venner siden barndommen, og refereres ofte til som «The banana boat crew.»

Kallenavnet ble gitt etter en ferie på Bahamas i 2015, hvor et bilde av tre av dem på en bananbåt gikk sin seiersgang på nett.

Anthony var riktignok ikke med på bildet, men ble inkludert i kvartetten fordi han var med i reisefølget, ifølge ESPN.

Nå kan Anthony fortelle en historie om da det nesten gikk galt fra ferien. Det gjør han i en direktesending på Instagram sammen med Dwyane Wade.

– Jeg blir helt svett når jeg tenker på det. Da vi hoppet ut av båten på Bahamas, svømte vi til en liten grotte, forteller Anthony.

Vennene svømte tilbake til båten, men Anthony var ikke helt tilfreds. Han ville ha seg enda en titt på det karibiske havets perler.

Da holdt det på å gå galt.

– Det var min feil. Jeg ser opp, og da har strømmen tatt meg midt ut på havet – på motsatt side av båten. Det var mye vind, og alt mulig rart gikk gjennom tankene mine, sier han.

Heldigvis oppfattet kameraten LeBron James faren.

– Jeg ser opp på båten, og «Bron» hopper ut akkurat som om han er MacGyver. Han får meg tilbake med én arm, og bruker den andre til å svømme, minnes en lattermild Anthony, før han henvender seg til kameraten:

– «Bron», jeg setter pris på det – du reddet livet mitt den dagen.

Etter den famøse ferieturen spekulerte mange NBA-fans spekulert på om «The banana boat crew» kunne ende opp på samme lag. Drømmen ble imidlertid knust da Dwyane Wade la opp i fjor.