Mourinhos nye «jobb»: Leverer mat til eldre

Tottenham-manageren bidrar i dugnaden.

Smittekurven i Storbritannia har de siste dagene steget kraftig. Mandag kveld ba statsminister Boris Johnson alle briter om å holde seg hjemme i kampen mot koronaviruset.

– Koronaviruset er den største trusselen dette landet har sett på tiår, og vårt land er ikke alene. Over hele verden ser vi de enorme konsekvensene av denne skjulte drapsmannen, sa Johnson.

Det er mange som allerede har innsett alvoret. En av dem er José Mourinho. Tottenham-manageren var mandag i jobb - ikke som manager - men som matbud for de eldre i Enfield.

Sammen med Age UK sørget Mourinho for leveranse av mat. Portugiseren hadde passet på å få på seg et munnbind.

– Jeg hjelper Age UK Enfield og LoveYourDoorStep Enfield litt, og du kan selvsagt donere mat, penger eller stille opp som frivillig, sier Mourinho.

Forrige torsdag kom det frem at det ikke blir kamper i Premier League eller resten av det engelske ligasystemet før tidligst 30. april. Det kan komme flere utsettelser. Premier League har også gjort et unntak fra regelen om at all ligafotball må være ferdig innen 1. juni. For en knapp uke siden ble det bestemt at Fotball-EM er utsatt til sommeren 2021 for at de nasjonale ligaene og europacupene kan bli spilt ferdig.