VIL HJELPE: Lars Arne Nilsen vil bruke utdanningen sin til å hjelpe til i korona-krisen.
VIL HJELPE: Lars Arne Nilsen vil bruke utdanningen sin til å hjelpe til i korona-krisen. Foto: Marit Hommedal

Brann-trener har meldt seg frivillig som sykepleier

Det bekrefter han overfor Eurosport.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lars Arne Nilsen er utdannet sykepleier og har tidligere jobbet på sykehus. Nå trør han til for å hjelpe storsamfunnet i kampen mot korona-viruset.

– Jeg har meldt meg som frivillig om de skulle få behov for meg. Jeg er jo gammel sykepleier, og selv om jeg er rusten, er jeg disponibel om det trengs. Men da tror jeg det skal være skikkelig krise før de henter inn meg igjen, sier Nilsen til Eurosport.

Han innrømmer at det er lenge siden sist han jobbet som sykepleier.

– Det er veldig, veldig mange år siden. Men det er klart at hvis det blir mye karantene og sykdom på helsepersonell så kan jeg steppe inn. Jeg har ikke noe å gjøre akkurat nå, og hvis det blir virkelig krise så har de i alle fall navnet mitt. Jeg har jo en erfaring fra gammelt av og kan sikkert brukes hvis det virkelig kniper, sier han.

Brann-spillerne trener for seg selv i disse dager.

– Vi skal gå i takt med resten av samfunnet. I breddeidretten er alt av treninger og aktivitet innstilt på grunn av koronaviruset. Etter planen skulle vi startet opp igjen med treninger på mandag, men nå blir det ingen fellestreninger før tidligst 27. mars. Med dette vil vi minimere sjansen for å smitte andre og oss selv, sier Rune Soltvedt, sportssjef i Brann, til klubbens hjemmeside.