Til tross for koronaviruset, fortsatte Paris-Nice fredag.

Der fikk sammenlagtleder Maximilian Schachmann trøbbel like før mål.

Den 26 år gamle tyskeren kom ut av balanse i en sving og var på vei rett mot murveggen. Heldigvis stod et gjerde i mellom rytteren og veggen.

Se situasjonen øverst i saken!

– Jeg har det bra. Jeg krasjet 800 meter fra mål. Alle ga full gass nedover, og vi så ikke nedoverbakken før den kom. Det var helt sykt. Det var et lite stykke til de foran meg, og jeg kjørte litt for fort. Jeg gjorde en feil. Det var helt sykt, sier Maximilian Schachmann etter podieseremonien.

Bora-Hansgrohe-rytteren kom seg raskt opp etter velten og kom seg i mål. Tyskeren beholder den gule trøyen før den siste etappen, 18 sekunder foran Tiesj Benoot.

Benoot vant fredagens etappe og tok inn på tyskeren. Maximilian Schachmann tror det blir en tøff kamp om sammenlagtseieren.

– Det kommer definitivt ikke til å bli enkelt, men jeg følte meg bra på den forrige lange klarte-etappen. Vi har kjørt litt defensivt, men det er en etappe igjen, så i morgen gir vi alt, sier Schachmann med et smil.

Etter planen skulle rittet avsluttet søndag, men på grunn av koronaviruset ble det avgjort at lørdagens etappe blir den siste.

Sykkellaget Team Bahrain McLaren har trukket seg fra rittet.