SMITTET: Den 19 år gamle angrepsspilleren til Chelsea FC har testet positivt for koronavirus. Fra før av i Premier League er Arsenal-trener Mikel Arteta smittet. Det har ført til at både spillergruppen til Chelsea og Arsenal er satt i hjemmekarantene.
SMITTET: Den 19 år gamle angrepsspilleren til Chelsea FC har testet positivt for koronavirus. Fra før av i Premier League er Arsenal-trener Mikel Arteta smittet. Det har ført til at både spillergruppen til Chelsea og Arsenal er satt i hjemmekarantene. Foto: Glyn Kirk / NTB scanpix

Chelsea-spiller testet positivt for viruset

Callum Hudson-Odoi har testet positivt for det nye koronaviruset. Nå isoleres alle spillerne og de som har vært i kontakt med Chelsea-spilleren.

Det bekrefter London-klubben på sine hjemmesider. Hele spillergruppen, trenerstaben og flere ansatte i klubben er satt i hjemmekarantene.

Klubben skriver at Hudson-Odoi hadde milde influensasymptomer mandag morgen, og at han siden det ikke har vært på trening.

Torsdag kveld kom prøvesvaret og det var positivt.

Chelsea forsikrer om at briten er i god form og at han ser frem til å returnere til treningsfeltet.

Klubben skriver videre i pressemeldingen at det forventes at de som ikke hadde nær kontakt med Hudson-Odoi vil returnere til jobb de kommende dagene.

I mellomtiden vil både laget og en av flere separate bygninger på treningsanlegget forbli stengt.

19-åringen la ut en video på sin Twitter-profil fredag, hvor han sier at han de siste dagene har hatt viruset.

– Jeg har nå restituert etter å fulgt retningslinjene og vært i isolasjon i en uke. Jeg håper jeg får se alle sammen snart og at jeg om ikke lenge er tilbake på banen, sier 19-åringen i videoen.

Sent i går kveld ble det også bekreftet at Arsenal-manager Mikel Arteta hadde testet positivt for viruset.

Chelsea skulle opprinnelig holde pressekonferanse fredag i forbindelse med lørdagens Premier League-kamp mot Aston Villa, men den skal nå være avlyst.