Zuccarello med assist da Wild slo Oilers 5–3

Minnesota Wild endte med å knuse Edmonton Oilers 5–3 i NHL-oppgjøret fredag. Norske Mats Zuccarello noterte seg en assist, men Jared Spurgeon var dagens helt.

FEIRER: Minnesota Wilds Eric Staal (12), Kevin Fiala (22) and Jared Spurgeon (46) feirer seieren over Edmonton Oilers. Foto: Jason Franson

Det ble en jevn kamp der Edmonton-laget lå i føringen, mens Wild jobbet hardt og hentet dem inn med utligning hver gang de ledet, fram til stillingen 3-3 etter to perioder.I tredje periode gjorde Minnesota Wilds Jared Spurgeon kort prosess, scoret periodens eneste to mål og sørget for at laget kunne reise hjem med 5-3-seieren i boks.Kjempet hardtSkuddstatistikken viser at tross 3-3 etter de to første periodene, hadde gjestene fra Minnesota hatt 29 skudd på mål mot Edmon