United-fan (10) ba Klopp slutte å vinne - fikk personlig svar fra Liverpool-manageren

Liverpool-sjefen kunne dessverre ikke oppfylle guttens ønske.

Liverpool-fansen ser ut til å kunne gjøre seg klare for en stor feiring da de er langt på vei til å ta sin første ligatittel på 30 år.

Jürgen Klopp og Liverpool er ubeseiret så langt i årets Premier League-sesong, og har kun gått på et poengtap. Det har en ung Manchester United-fan sett seg lei av.

– Liverpool vinner for mange kamper. Hvis dere vinner ni kamper til har dere den beste ubeseirede rekken i engelsk fotball. Som United-supporter er det veldig trist, skriver Daragh Curley (10) i et brev til Klopp, og fortsetter:

– Så den neste gangen Liverpool spiller, vær så snill å få de til å tape. Du burde bare la det andre laget score. Jeg håper jeg har overbevist deg om å ikke vinne ligaen, eller noen andre kamper noensinne.

Klopp svarte personlig

Noe overraskende for både familien og 10-åringen selv, fikk han personlig svar fra Liverpool-manageren. I brevet skriver Klopp at han dessverre ikke kan tape med vilje, ettersom mange millioner mennesker rundt om i verden ønsker at Liverpool skal vinne.

– Heldigvis for deg, har vi tapt kamper tidligere og kommer til å tape kamper i fremtiden. Sånn er fotballen. Som tiåring tenker man kanskje at ting vil forbli som de er i dag, men som 52-åring kan jeg fortelle deg at slik er det definitivt ikke, skriver Klopp, som også roser den unge United-supporteren.

– Etter å ha lest brevet ditt kan jeg trygt si at noe som ikke vil endre seg er lidenskapen din for fotball og for klubben din. Manchester United er heldig som har deg. Jeg håper, hvis vi er så heldige at vi vinner flere kamper og løfter trofeet, at du ikke blir skuffet. For selv om klubbene våre er store rivaler, har vi også stor respekt for hverandre.

– For meg er det dette fotball handler om. Pass på deg selv, og lykke til, avslutter Klopp.

– De tapte neste kveld

På fredagens pressekonferanse fikk tyskeren spørsmål om brevet som har gått sin seiersgang verden rundt.

– Jeg håper han er fornøyd, og det så slik ut på bildet jeg så tidligere i dag, sa Klopp.

Og brevet kan ha hatt en effekt, forteller 10 år gamle Daragh.

– Kvelden etter at jeg fikk svar på brevet, så tapte Liverpool mot Atlético Madrid, sier den unge iren og smiler bredt.