(FILES) This file photo taken on September 02, 2016 shows Italian-born Dutch football agent Mino Raiola speaking to journalists during presentation of Nice's football club new signings at the Allianz Riviera stadium in Nice, southeastern France. / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer enters the field for the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Dave Thompson)

Superagent i strupen på Solskjær

Superagent Mino Raiola går til frontalangrep på Ole Gunnar Solskjær etter managerens kommentarer om Paul Pogba.

På pressekonferansen før mandagens kamp mot Chelsea ble Ole Gunnar Solskjær spurt om Paul Pogbas fremtid i klubben.

Bakgrunnen var uttalelser fra Pogbas agent Mino Raiola om at Pogba så på Italia som sitt andre hjem og gjerne vil spille for en klubb som konkurrerer om å vinne ligaen eller Champions League.

– Jeg har ikke satt meg ned og bedt Paul fortelle agenten sin hva han skal si, men Paul er vår spiller, og ikke Minos, var meldingen fra Solskjær.

Det fikk Raiola til å gripe mobilen og hamre ut et angrep på Manchester United-manageren på Twitter.

– Paul er ikke min, og i hvert fall ikke Solskjærs eiendom. Paul tilhører Paul Pogba. Det er lenge side man i Storbritannia eller andre steder kunne eie et annet menneske, begynner tiraden til Raiola.

– Jeg håper Solskjær ikke prøver å antyde at Paul er hans fange. Før Solskjær kommenterer ting jeg sier, må han få bedre oversikt over innholdet i det som er blitt sagt, fortsetter agenten.

– Jeg er en fri borger, som kan tenke og uttrykke mine tanker. Til nå har jeg kanskje vært for snill med ham. Solskjær burde huske ting han sa til Paul i sommer. Jeg tror Solskjær er frustrert av ulike grunner og blander saker. Jeg tror Solskjær har andre ting å bekymre seg for. Hvis jeg var ham, hadde jeg hatt det, avslutter han kanonaden.

Dermed har vi nok et kapittel i sagaen om fiendeskapet mellom Mino Raiola og Manchester United. Klubbens forhold til agenten er iskaldt etter en lang feide om Paul Pogbas fremtid i United og etter at de ikke fikk tilslaget på Erling Braut Haaland, som også er Raiolas klient, før jul.