Klopp bekrefter Mané-skade

Sadio Mané måtte ut med skade da Liverpool slo Wolves.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool slo Wolves 2-1 og tok sin 14. strake seier i Premier League.

Men et skår i gleden for Liverpool var at Sadio Mané måtte forlate banen med skade etter 32 minutters spill.

Mané har scoret 13 mål og levert sju målgivende for Liverpool hittil denne sesongen. Nysigneringen Takumi Minamino kom inn for Mané, og fikk dermed sin Premier League-debut.

Etter kampen bekreftet Klopp at Mané har pådratt seg en skade.

– Han har pådratt seg en muskelskade. Vi skal sjekke ham på fredag, så får vi se hvordan det går, sa Klopp i intervjuet etter kampen.

– Søndag er det Shrewsbury, onsdag er det West Ham, lørdag Southampton. Det er tøft. Vi må finne andre løsninger for de kampene. La oss jobbe med det, og det er trolig uten Sadio. La oss jobbe med det, så får vi se, fortsatte tyskeren.

Overfor BBC gjorde tyskeren det klart at han ikke likte å se Mané forlate banen.

– Det var virkelig trist at han måtte gå ut. Forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig. Det er bare snakk om en muskelskade, varslet han.

I går måtte som kjent Leicester storscorer Jamie Vardy forlate banen med skade. 33-åringen er toppscorer med 17 mål så langt.

Men etter 40 minutter mot West Ham gikk han i gresset med det som så ut som en hamstringskade. Spissen forsøkte å fortsette, men måtte til slutt gi seg.

Leicester kom seg likevel greit over sjokket av å miste Vardy. De vant til slutt 4-1 etter scoringer av Harvey Barnes, Ricardo Pereira og to av Ayoze.

Det kan se ut som januar er en guffen måned for engelske spisser. Harry Kane og Marcus Rashford er begge blitt langtidsskadet, mens Chelseas Tammy Abraham måtte hjelpes av banen etter kampen mot Arsenal tirsdag kveld.