Haaland trente for første gang med Dortmund

Erling Braut Haaland er tilbake i trening.

Etter å ha måttet trene alternativt som følger av en kneskade var Erling Braut Haaland (19) omsider på plass på treningsfeltet på Marbella onsdag med fotballskoene på beina.

Sammen med spillerne som ikke spilte mot Standard Liège tirsdag begynte Haaland økten med litt fotballtennis. Han var på lag med danskene Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen, og spilte mot Thorgan Hazard, Marco Reus og Paco Alcácer.

Deretter ventet noen tekniske øvelser med ball i beina, før det ble satt igang firkantøvelse med tre mot tre på liten bane. Haaland hadde noen smårustne involveringer underveis i treningsøkten, ikke unaturlig etter så lang tid ute med skade.

Haaland så skarpere ut mot slutten av økten og han fikk gitt en liten smakebit på kraften og drivet sitt i kortbanespillet. Treningsøkten var ferdig klokken 11.45 etter å ha vart i rundt en time.

– Jeg kunne se at han ikke har trent på noen uker. Han så litt nervøs ut og litt rusten. Han trenger litt tid til å komme inn i treningen og hva Favre trener på. Han må forstå alt, men det vil han nok gjøre i løpet av et par dager, sier Skys Dortmund-korrespondent Jesco von Elchman til TV 2.

At Haaland har fått fotballskoene på er godt nytt med tanke på de to kommende kampene under treningsleiren i Spania. Lørdag skal Dortmund i aksjon to ganger, mot henholdsvis Feyenoord og Mainz. Begge kampene sendes på TV 2 Sumo.

TV 2 Sumo:

Lørdag 11. januar 11.55: Borussia Dortmund - Feyenoord (Kampstart 12.00)

Lørdag 11. januar 16.55: Borussia Dortmund - Mainz (Kampstart 17.00)