BRENNHET: Erling Braut Haaland er ønsket av flere storklubber.
BRENNHET: Erling Braut Haaland er ønsket av flere storklubber. Foto: Ciro Fusco

Fotballryktene: – Tilbyr Haaland to millioner i ukelønn

Mens Manchester City-stjerne kan ha avslørt hemmelighet under et TV-program. Les onsdagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Erling Braut Haaland er angivelig i samtaler med Manchester United om en overgang.

Skal en tro The Sun, ønsker de røde djevlene å hente spisskometen for 880 millioner kroner – for så å låne ham tilbake ut sesongen.

Skulle overgangen bli en realitet, kan jærbuen glise hele veien til banken.

Manchester United skal nemlig være villig til å tidoble 19-åringens RB Salzburg-lønn. The Sun hevder at han vil bli tilbudt en kontrakt verdt 2,3 millioner kroner i uken.

RB Leipzig og Borussia Dortmund er også interesserte i spisskometen. Nå har også Juventus kastet seg inn i kampen, hevder Tuttosport.

Avslørte hemmelighet? Slik reagerte Benjamin Mendy på Riyad Mahrez' svar. Foto: Skjermdump Youtube/Sky Sports.
Avslørte hemmelighet? Slik reagerte Benjamin Mendy på Riyad Mahrez' svar. Foto: Skjermdump Youtube/Sky Sports.

Riyad Mahrez kan ha avslørt en Manchester City-hemmelighet under en opptreden på en uhøytidelig julequiz på Sky Sports.

Han og lagkamerat Benjamin Mendy skulle svare på spørsmål om Manchester City så fort som mulig. Da programlederen spurte hvem som før sesongen kunngjorde at dette er hans siste i City, var Mahrez rask på avtrekkeren.

«David og Fernandinho!»

Problemet er bare at kun David Silvas fremtid er avklart. Spanjolen har kunngjort at dette blir hans siste sesong i City. Fernandinho (34), derimot, er på utgående kontrakt og har en uviss fremtid.

Mendy klødde seg på haken og måtte etter hvert trekke på smilebåndet etter Mahrez' svar.

Zlatan Ibrahimovic skal være nær en retur til AC Milan.

Superstjernen står uten kontrakt, og kan signere for den gamle storheten gratis. Skal en tro Daily Mail, følger AC Milan seg trygg på at de kommer til å få en avtale i boks.

Chelsea har nylig fått opphevet overgangsnekten. Dermed kan London-klubben hente spillere i januar. Express hevder at Frank Lampard planlegger å sette inn støtet for å sikre seg RB Leipzig-spissen Timo Werner.

En annen stjernespiss som er på flyttefot, er Edinson Cavani. Han har havnet i kulden i PSG etter at Mauro Icardi ble hentet. Marca melder at uruguayaneren er nær en overgang til Atlético Madrid.

Når et nytt overgangsvindu nærmer seg, oppstår det nye rykter rundt Paul Pogba. Franskmannen skal ha et ønske om å forlate Manchester United for å returnere til sin tidligere arbeidsgiver, Juventus. Det hevder Calciomercato.

Samtidig har Real Madrid fortalt Pogbas agent, Mino Raiola, at de ikke kommer til å hente midtbanespilleren i januar, skal en tro Daily Mail.

Chelsea er blitt tilbudt å hente Isco, skriver Mirror. Skal de hente Real Madrid-stjernen, må de ut med om lag 500 millioner kroner. En overgang kan bane vei for Christian Eriksen, som er på utgående kontrakt, til Real Madrid.

Tottenham følger nøye med på midtbanespilleren Bobakary Soumare. Han spiller for Lille, og er 20 år. Soumare følges også av Manchester United, hevder L'Équipe.

Arsenal er klar for å gi slipp på en av angrepsspillerne sine for å rydde plass til en annen. Det er snakk om Lyons Moussa Dembélé, skriver Le10Sport.

José Mourinho ønsker å styrke Tottenhams forsvar. Men skal han klare å sikre seg West Hams Issa Diop, må han ut med 550 millioner kroner. Det melder Express.

Jadon Sancho er angivelig ønsket av flere storklubber. Borussia Dortmund kommer imidlertid ikke til å la den driblesterke vingen dra i januar, skriver Bild.

Ole Gunnar Solskjær fortsetter opprydningen i Manchester United-stallen. Kristiansunderen har fortalt Nemanja Matic og Marcos Rojo at de kan forlate klubben, hevder Daily Star.

Carlo Ancelotti er på spissjakt etter at han ble ansatt som Everton-manager. På ønskelisten står Raúl Jiménez og Danny Ings, melder Talksport.