Ny solid hjemmeseier for Zuccarello og Minnesota Wild

Minnesota Wild hadde solid kontroll over hele kampen da de møtte Philadelphia Flyers på hjemmebane i Saint Paul lørdag. Wild vant 4-1.

SOLID: Philadelphia Flyers' Justin Braun sender pucken mot norske Mats Zuccarello under tredje periode av lørdagens hjemmekamp for Minnesota Wild i Saint Paul. Foto: Stacy Bengs/AP/ NTB scanpix

Minnesota Wild hadde en sterk seier i ryggen før de møtte Philadelphia Flyers lørdag kveld. Torsdagens kamp mot Edmonton Oilers var målrik og Wild hadde hele tiden overtaket over gjestene og vant 6-5 i målrik og spennende kamp.Alvorlig bakteppeLørdagens kamp var den første for Flyers etter at svenske Oskar Lindblom fikk konstatert beinkreft.Det er ventet at svensken som hittil i år har scoret elleve mål for Flyers, blir ute resten av sesongen mens han får behandling.