FULL TILLIT: Sergio Romero har troen på Ole Gunnar Solskjær.
FULL TILLIT: Sergio Romero har troen på Ole Gunnar Solskjær. Foto: Paul Ellis/AFP

Sergio Romero om United-lagets mening om solskjær:

– Helt klart at vi som gruppe har full tillit til Ole

Sergio Romero understreker at både han og laget har full tillit til Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-manager.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United - AZ Alkmaar ser du torsdag på TV 2 Sport 1 og Sumo kl.20.50!

Ole Gunnar Solskjær hadde med seg Sergio Romero til onsdagens pressekonferanse dagen før møtet med AZ Alkmaar. Og målvakten var full i lovord om manageren.

– Hjemme i Argentina da jeg var liten, pleide vi å se på Manchester United-kamper. Ole var en del av et fantastisk vinnerlag. Han var en stor del av det. Av det vi så i seire og trofeer som de vant, så vi hvor stor og viktig rolle han hadde i det, og hvilken sterk karakter han er som et medlem av denne klubben, forteller Romero og legger til:

– Siden han tok over som manager har vi som gruppe og lag hatt full tillit til hva han prøver å oppnå, og han har vår støtte. Vi jobber sammen for å nå målene våre.

Han forteller at klubben og laget har stått samlet, selv i perioden der prestasjonene sviktet og resultatene uteble.

– Jeg synes vi startet bra denne sesongen, både resultater og prestasjon. Så fikk vi en nedgang i form, men selv da fortsatte vi fremover og sto sammen. Det er helt klart at vi som gruppe har full respekt og tillit til Ole. Jeg mener også det går begge veier. Det er det samme fra han til oss også. Alt handler om å stå sammen, sier Romero.

Går for pokalen

Det er ikke bare i spillergruppen Solskjær får støtte. Også media og folk rundt har kommet med positive tilbakemeldinger, særlig etter seirene over Tottenham og Manchester City.

– For oss på innsiden har vi alltid hatt troen på at det vi gjør er riktig. Men resultatene har muligens endret folk på utsiden sin oppfatning, sier Solskjær.

United-manageren informerte også om at Paul Pogba er tilbake i trening, men ikke spiller torsdagens kamp. Derimot håper Solskjær at franskmannen er tilbake før utgangen av 2019. Nemanja Matić er derimot friskmeldt og klar.

Med sine ti poeng på fem kamper er Manchester United allerede videre fra gruppespillet i Europaligaen før møtet med AZ Alkmaar torsdag. Solskjær går ikke for mindre enn Europaliga-trofeet.

– Vi har vunnet dette trofeet for noen år siden, og det er en fantastisk turnering. Jeg har hatt glede av den med Molde, jeg nyter den nå, og selvfølgelig håper vi å gå hele veien, sier Solskjær.