Kunne fullført vill snuoperasjon, men feilet

ØIF Arendal hadde kjempet seg tilbake fra sju mål bak Elverum, men i kampens siste angrep sviktet det.

André Lindboe fortvilte etter at han misbrukte sjansen til å sikre seieren mot Elverum. Foto: TV 2

ØIF Arendal - Elverum 31-31Det ble en skikkelig thriller i Arendal mellom forrige sesongs seriemester og sluttspillmester. Hjemmelaget ledet 14-13 til pause, men en grufull periode i starten av andreomgang gjorde at de lå sju mål bak på stillingen 18-25.Men da kollapset Elverum i det TV 2s kommentator beskrev som en «kokkoskamp».Med ni minutter igjen av kampen sto det 25-25, og den var vidåpen i sluttminuttene.