Både på Twitter og på sin Instagram-konto har Zlatan Ibrahimovic lagt ut en melding de fleste tolket som at stjernespissen nå er ferdig i LA Galaxy.

– Jeg kom, og jeg erobret. Takk til LA Galaxy for at dere fikk meg til å føle meg levende igjen. Til LA Galaxys fans: Dere ville ha Zlatan, jeg ga dere Zlatan. Vel bekomme. Historien fortsetter.... Nå kan dere vende tilbake til å se på baseball, skriver han.

Klubben har nå bekreftet at svensken er ferdig i MLS.

«Vi vil takke Zlatan for hans bidrag i La Galaxy og Major League», sier Galaxy-president Chris Klein i en uttalelse på klubbens hjemmeside.

«Siden hans ankomst i 2018 har Zlatan påvirket fotballen positivt i Los Angeles. Vi er takknemlige for hans arbeidsmoral og lidenskap. Vi takker Zlatan for hans profesjonalitet og hans umåtelige påvirkning på Los Angeles-samfunnet og fotballsamfunnet i Nord-Amerika som helhet», heter det videre.

Supersvenskens kontrakt med Los Angeles Galaxy går ut ved årsskiftet, og den siste tiden har det blitt spekulert heftig i hvor angriperen vil spille neste sesong.

Det meste tyder på at Ibrahimovic vender tilbake til Italia. Klubber som AC Milan, Napoli og Bologna er blitt utpekt som mulige destinasjoner.

Navnet hans har blant annet også blitt knyttet til Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United, men ifølge Sky Sports er ikke nordmannen interessert i å hente tilbake Zlatan til Old Trafford.

Solskjær svarte på Zlatan-ryktene allerede i august.

– Hvis han var 28 år, ikke 38 år neste måned, hadde det utgjort en stor forskjell. Men Zlatan hadde en fin periode her. Han gjør det selvfølgelig bra, men var uheldig da han skadet seg her, sa Solskjær.

Samtidig er det blitt spekulert i om Ibrahimovic har bestemt seg for å legge opp etter at 38-åringen selv kom med et kraftig hint om akkurat det under MLS-sluttspillet.

– Det kan være min siste kamp i karrieren, uttalte han for et par uker siden.

Zlatan Ibrahimovic kom til LA Galaxy i 2018 og scoret totalt 53 mål på 58 kamper for klubben.

Tidligere har svensken spilt for Malmö, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain og Manchester United.