Skrekkskade etter brassespark: – Det er livsfarlig

Skrekkbilder da Raúl Jiménez brassesparket en motspiller i hodet.

Wolves-Slovan Bratislava 1-0

Det ble svært dramatisk Wolves slo Slovan Bratislava 1-0 etter en Raúl Jiménez-scoring på overtid i Europaligaen torsdag.

Meksikaneren scoret to minutter ut i de 12 (!) tillagte minuttene, som kom som følge av en skrekkskade Jiménez selv forårsaket.

Se hva som skjedde over!

Wolves-spissen forsøkte å brassesparke ballen i mål, men endte opp med å sparke Kenan Bajric i hodet.

Slovan Bratislava-spilleren ble liggende livløs på gresset, mens spillerne rundt frenetisk ropte på hjelp og forsøkte å hjelpe Bajric.

Etter å ha mottatt behandling i over 11 minutter, ble 24-åringen båret av banen.

Noen få minutter stanget Jiménez inn det som skulle bli kampens eneste mål. Meksikaneren var tydelig preget av det som hadde skjedd kort tid i forveien, og kom med en unnskyldende gest etter å ha satt ballen i mål.

TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt mener Wolves-spissen ikke burde fått sjansen til å score seiersmålet.

– Å prøve brassespark i en slik situasjon, med folk rundt deg, er livsfarlig. Jiménez får det gule kortet. Jeg mener dommerne må begynne å gi rødt kort i slike situasjoner. Finnes det noe farligere? Det er nesten ingen situasjoner på en fotballbane som er farligere enn det. Her ser vi resultatet av en slik handling, sier Thorstvedt.

– Det burde vært en regel. Når det er så tett der inne, er det livsfarlig å prøve på straffespark. Du får så mye kraft i det, istemmer Erik Huseklepp.

Ifølge Birmingham Mail skal Bajric ha vært ved bevissthet etter kamp. Jiménez ber på sin side om unnskyldning.

– Jeg beklager det veldig, det var ikke min intensjon. Jeg håper han kommer seg, sier Jiménez til BT Sport.