Forbannet Solbakken: – Jeg har vist det åtte milliarder ganger på video

Ståle Solbakken var frustrert etter at gammel kjenning ødela festen i Parken.

Se hva som gjorde Solbakken forbannet over!

Ståle Solbakkens FCK var på vei mot en sterk hjemmeseier mot Dynamo Kiev, men en gammel kjenning sørget for at det endte 1-1 i Parken.

Med 20 minutter igjen trakk tidligere FCK-spiller Benjamin Verbic inn i banen og avsluttet med høyre, noe

– Det kan jeg godt være forbannet over. Jeg sa det til spillerne etterpå, hvordan kunne de være så naive at de lot han skyte med høyrebeinet. Det har han gjort 3000 ganger og jeg har vist det åtte milliarder ganger på video, freser FCK-treneren til bt.dk.

Slovenske Verbic spilte tre sesonger for FCK, før han gikk til Dynamo Kiev i januar 2018.

– Det er veldig unødvendig. Det målet har han scoret på trening og i kamp så mange ganger at det er hans varemerke, fortsetter Solbakken.

Jens Stage ga FCK ledelsen etter bare fire minutter, mens Viktor Tsyhankov fikk muligheten til å utligne fra straffemerket etter et kvarters spill.

Straffen ble reddet av den svenske FCK-keeperen Karl-Johan Johnsson, som henviser Sten Grytebust til benken om dagen. Den norske landslagskeeperen har ikke startet en kamp siden 15. september.

Med seks poeng topper FCK den jevne B-gruppen med to runder igjen, á poeng med Dynamo Kiev. Malmö står med fem poeng etter 0-0 borte mot Lugano torsdag. Sveitserne har to poeng.

– Hvis vi slår Malmö, så går vi videre uansett hva. Vi har satt oss i en god posisjon. Vi har lagt press på Kiev. Det er Malmö mot Kiev i neste kamp. Vi skal være stolt av de to prestasjonene, sier Solbakken.