Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on before the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Soccer Football - Premier League - Manchester City v Southampton - Etihad Stadium, Manchester, Britain - November 2, 2019  Manchester City manager Pep Guardiola   Action Images via Reuters/Jason Cairnduff  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or

Klopp slår tilbake mot Guardiola

– Sadio er ingen filmer, er beskjeden fra Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Se Champions League på tirsdag: Liverpool - Genk fra kl. 20.00 på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo!

Etter Liverpools 2-1-seier over Aston Villa gikk Manchester City-manager Pep Guardiola ut mot Liverpools stjerneving Sadio Mané.

– Han er et spesielt talent. Noen ganger filmer han, noen ganger viser han talentet til å score utrolige mål i siste minutt. Han er et talent, sier Guardiola.

På mandagens pressekonferanse ville Liverpool-manager Jürgen Klopp ikke snakke om Manchester City, men klarte ikke å holde igjen da han fikk spørsmål om kollegaens uttalelse.

– Sadio er ingen filmer

– Jeg ble nettopp spurt av de engelske avisene, og jeg prøvde å si ingenting om det, men jeg klarte det ikke helt. Jeg tenker ikke på Manchester City nå. Jeg er ikke 100 prosent sikker på om han siktet til Sadio eller om oss generelt. Jeg hørte ikke Sadios navn. Jeg visste ikke at han kunne vite om de situasjonen så fort etter kampen, men Sadio er ingen filmer.

– Det var en situasjon mot Aston Villa der det var kontakt, men det var kanskje ikke straffe. Men det var ikke slik at han hoppet over foten som om han ble truffet. Det har vært andre situasjoner der han har blitt sparket ned og vi har fått straffespark. Hadde det skjedd mot City ville de nok ropt etter straffe de også. Jeg vil ikke snakke om Manchester City nå, vi fokuserer på morgendagens kamp mot Genk, ikke søndagens kamp mot City, sier Jürgen Klopp.

Tyskeren har ingen problemer med å få spillerne til å tenke på møtet med Genk i stedet for den viktige kampen mot tittelutfordrer City.

– Jeg trenger ikke det. Historien som spillerne har skrevet de siste tre årene har vi fordi vi fokuserer på neste kamp. Jeg trenger ikke fortelle dem at det er City på søndag og Genk i morgen. Vi har store ambisjoner for turneringen vi skal spille i morgen. Det er en åpen gruppe der alt kan skje. Vi må være 100 prosent fokusert, vi må skape en fantastisk atmosfære og gjøre livet ukomfortabelt for motstanderen. Jeg hadde blitt litt flau om jeg måtte fortelle spillerne om å ikke tenke på City-kampen allerede. Det trenger jeg ikke, sier Klopp.

Liverpool-keeper Alisson Becker støtter Klopps budskap.

– Nå tenker vi bare på Genk-kampen. Vi tenker ikke på City-kampen. Genk er sterke og tenker vi på City vil vi få problemer. Vi må vinne denne kampen for å nå målene våre i denne turneringen, sier han.

– Det irriterer meg og resten av laget

Denne sesongen har Liverpool sluppet inn halvparten så mange baklengs som de gjorde hele forrige sesong. I fjor slapp Merseyside-klubben inn 37 mål i alle turneringer, denne sesongen har Liverpool sluppet inn 20 mål i alle turneringer.

Liverpool-keeper Alisson Becker irriterer seg over konsentrasjonsevnen til lagspillerne sine.

– Det er irriterende når vi slipper inn mål. Når motstanderne har gode kvaliteter og scorer et mål deretter, da må man bare akseptere det. Men jeg mener at vi kan bli flinkere til å konsentrere oss. I forrige kamp mot Genk slipper vi inn i mål i det 85. minutt. Det irriterer meg og alle på laget. Om man leder med ett mål og og motstanderen scorer så sent, da er kampen over. Da har man ikke tid. Vi må lære av de øyeblikkene slik at det ikke skjer igjen, sier Alisson på et spørsmål fra TV 2.

Jürgen Klopp forstår frustrasjon til den brasilianske sisteskansen, men anser ikke det å holde nullen som et hovedmål.

– Vi har bare spilt elleve kamper, selv om det føles lengre. Vi prøver alltid å holde nullen, men det er ikke hovedmålet vårt. Vi prøver alltid å forbedre det. Vi vil det, men vi må være kreative fremover på banen. Mot Tottenham scoret de på deres første sjanse etter et innlegg via tverrlegger. Sånt kan skje, vi vil ikke slippe inn mål, men som alle andre på laget vet jeg at Alisson blir glad når vi vinner kamper. Men vi må score mål for å vinne kampen, sier Klopp.

Tirsdagens Champions League-møtet mellom Liverpool og Genk ser du på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo fra kl. 20.00.

Søndagens toppkamp mellom Liverpool og Manchester City i Premier League ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo fra kl. 17.00.