Graham Hansen med ny assist for Barcelona

Caroline Graham Hansen spilte en snau halvtime da Barcelona onsdag kvitterte ut kvartfinalebillett i Champions League med 3-1 borte mot Minsk.

Caroline Graham Hansen noterte seg for en ny assist for Barcelona i Champoions

Jobben var egentlig gjort med 5-0-seieren på hjemmebane for to uker siden, og flere av Barcelonas angrepsstjerner skulle få hvile onsdag. Graham Hansen satte seg på benken sammen med blant andre stjernespissen Asisat Oshoala.

Da Minsk tok ledelsen ved Emueje Ogbiagbevha etter en time, ble den norske landslagsstjernen likevel kastet innpå sammen med Patricia Guijarro, og de to bidro sterkt da Barcelona raskt og effektivt snudde kampen i sin favør.

Alexia nikket inn 1-1 to minutter etter dobbeltbyttet, og i det 80. minutt hadde Graham Hansen assist på Mariona Caldenteys ledermål. Guijarro fastsatte resultatet fem minutter før full tid, og Barcelona gikk videre med komfortable 8-1.

Kvartfinaletrekningen gjennomføres 8. november. Kampene spilles i mars og april neste år.