Sørloth stanget inn overtidsmål

Seks minutter på overtid raget Alexander Sørloth høyest og headet inn 2-2 for ett poeng for Trabzonspor borte for Basaksehir i Tyrkia mandag kveld.

București, Romania 20191014.
Alexander Sørloth på treningen til landslaget i fotball på Arena Nationala før EM-kvalifiseringskampen mot Romania.
București, Romania 20191014. Alexander Sørloth på treningen til landslaget i fotball på Arena Nationala før EM-kvalifiseringskampen mot Romania. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: Stian Lysberg Solum

Trabzonspor tok også ledelsen i kampen etter en straffe av den tidligere Liverpool-spilleren Daniel Sturridge 16 minutter ut i 2. omgang

Hjemmelaget snudde på straffe ved Edin Visca seks minutter senere, og Martin Skrtel, nok en tidligere, mangeårig Liverpool-spiller, snudde til 2-1 med elleve minutter igjen av kampen.

Sørloths 2-2-scoring var hans sjette på ni kamper for Trabzonspor denne sesongen.