Arsenal-kapteinen pepet av banen

Granit Xhaka reagerte med raseri mot eget publikum.

Arsenal-Crystal Palace 2-2

Arsenal-kaptein Granit Xhaka havnet på kant med fansen da han ble byttet ut etter en times spill mot Crystal Palace.

Da sveitseren ble møtt med piping fra frustrerte hjemmefans, reagerte han med sinne. Og etter å ha gått av banen tok av seg drakten i protest og gikk rett i garderoben.

Se situasjonen over!

Arsenal-manager Unai Emery er kritisk til kapteinens reaksjon.

– Det er feil. Vi kommer til å snakke om den situasjonen, varsler spanjolen overfor BBC, før han fortsetter:

– Jeg vil være rolig, men, virkelig, han gjorde feil i den situasjonen.

Da Xhaka ble byttet ut hadde Arsenal kastet borte en 2-0-ledelse, og snuoperasjonen til Palace begynte med et VAR-drama.

Korrigert av VAR

Dommer Martin Atkinson dro opp det gule kortet til Wilfried Zaha, ettersom han mente Crystal Palace-spilleren filmet seg til straffe.

Bildene viste imidlertid tydelig at Calum Chambers felte Crystal Palace-spilleren, og dermed grep VAR inn og gjorde om på beslutningen. Atkinson trakk det gule kortet tilbake, pekte mot straffemerket og Luka Milivojevic reduserte til 1-2 på Emirates etter en halvtimes spill.

Dødelige dødballer

Arsenal åpnet med dobbel dose dødballmål allerede før ti minutter var spilt. Først ved Sokratis etter sju minutter, og deretter David Luiz to minutter senere.

Men på tross av en drømmestart kom Palace tilbake i kampen igjen etter VAR-dramaet, i andre omgang ble det mer å juble for da Jordan Ayew headet inn 2-2.

Med sju minutter igjen av ordinær tid trodde Sokratis at han hadde blitt tomålsscorer, etter å ha gjort jobben på en corner nok en gang.

Men etter å ha sett på bildene endte VAR opp med å annullere scoringen fordi det ble vurdert at Calum Chambers var for hardhendt i en duell i forkant.

Med to minutter igjen av ordniær tid var også David Luiz nær sin andre scoring for kvelden, men Wayne Hennessey vartet opp med en mesterlig redning. Dermed endte det 2-2 på Emirates.