Moi i fyr og flamme da Celtic moste Aberdeen

Mohamed Elyounoussi leverte både mål og målgivende pasning da Celtic knuste Aberdeen 4-0 borte.

SCORINGSFORM: Mohamed Elyounoussi feirer scoringen av Celtics fjerde mål mot Aberdeen. Foto: Ian Rutherford

Først serverte Moi lagkamerat James Forrest etter 37 minutter, før han selv la på til 4-0 like før pause.

Nordmannen fikk ballen på elleve meter, la den ned på brystet og banket den i nettaket fra kloss hold.

Da hadde allerede Odsonne Édouard satt inn 1-0 etter 10 minutter, mens Jeremie Frimpong hadde doblet ledelsen fem minutter senere.

Scoringen til Elyounoussi var hans tredje mål på fire kamper for Celtic i ligaen. Han har funnet seg godt til rette i Skottland etter et mislykket opphold i Southampton. Moi er på lån fra Southampton til Celtic.

Kristoffer Ajer spilte hele kampen for gjestene, som kun har tapt én av de ti første kampene i ligaen denne sesongen.