PÅ GAMLE TRAKTER: Divock Origi er tilbake i Genk, denne gang som Liverpool-spiller. På bortetribunen var det hengt opp et banner som ble dårlig mottatt av Liverpool FC.
PÅ GAMLE TRAKTER: Divock Origi er tilbake i Genk, denne gang som Liverpool-spiller. På bortetribunen var det hengt opp et banner som ble dårlig mottatt av Liverpool FC. Foto: Yorick Jansens

Liverpool fordømmer penis-banner av Origi

– Svært støtende og upassende, sier Liverpools talsperson.

Et banner med et manipulert bilde av en naken Divock Origi med en unormalt stor penis og Champions League-pokalen var hengt på bortetribunen før Liverpools kamp mot Genk på Luminus Arena onsdag kveld.

Etter hvert banneret av Liverpool-angriperen, som spilte ungdomsfotball i nettopp Genk, tatt ned og fjernet.

– Banneret er svært støtende og upassende. Vi fordømmer bruken, og vi ba om å få fjernet det så fort vi ble gjort oppmerksomme på det, sier en talsmann fra Liverpool, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Merseyside-klubben opplyser at de kommer til undersøke hvem som tok med banneret og deretter komme med en reaksjon.

Med en skadefri Mohamed Salah tilbake i startoppstillingen er Origi henvist til benken mot Genk.

Belgieren er blitt en kulthelt blant Liverpool-supporterne etter å ha scoret flere viktige mål forrige sesong, inkludert da han avgjorde Merseyside-derbyet mot Everton på overtid og med to scoringer i 4-0-seieren over Barcelona i Champions League-semifinalen, før han også scoret mot Tottenham i finalen.