Daniel James ble liggende på gresset, tilsynelatende bevisstløs, etter å ha fått kneet til Domagoj Vida i hodet under oppgjøret mellom Wales og Kroatia.

– Det er grusomme bilder. Man kan se på reaksjonen fra alle rundt at det der ikke er bra, sier TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.

Manchester United-spilleren ble liggende nede og fikk behandling i flere minutter før han kom seg på beina igjen.

– Han ser litt ør ut, men det er godt å se. Det så grusomt ut, han fikk en skikkelig knockout, men han har selvfølgelig profesjonell rundt seg. Han er sjekket og klarert. Det er deilig å se. Det er sikkert en del Manchester United-supportere som gleder seg over det, konkluderer Osnes når James kommer på banen igjen.

Så gjenstår det å se om smellen vil få konsekvenser for James. Manchester United tar imot Liverpool på Old Trafford neste søndag.

James spilte hele kampen for Wales, og pådro seg et gult kort seks minutter på overtid. Selv sier Manchester United-kanten at han har det bra etter smellen.

– Han traff meg i hodet. Jeg ble ikke slått ut, sier James i et intervju med Sky Sports.

Landslagssjef Ryan Giggs beroliger også de som skulle være bekymret med at man gjennomførte tester i pausen, som bekreftet at James ikke hadde pådratt seg hjernerystelse.

Reagerer

Tidligere Tottenham-spiller Ryan Mason måtte i sin tid legge opp etter å ha pådratt seg en stygg hodeskade.

På Twitter reagerer han på at Manchester United-spilleren fikk spille videre etter den stygge smellen.

– Daniel James ble akkurat slått bevisstløs. Likevel får han gå på banen igjen tre minutter senere, skriver han og legger til en skuldertrekk-emoji.

Ny stygg smell

Like etter at andre omgang ble blåst i gang kom det nok en brutal hodesmell. Denne gangen var det Ethan Ampadu som lå tilsynelatende bevisstløs på bakken, etter en duell med Bruno Petkovic.

Kroaten ble belønnet gult kort, mens Chelsea-spilleren Ampadu, som for tiden er lånt ut til Leipzig, måtte byttes ut. Joe Morrell kom inn for ham.

– Ethan Ampadu har det bra, sier Giggs etter kampen.

Smeller for Modric og Bale

I kampen ga Nikola Vlasic kroatene ledelsen tidlig i første omgang, men Gareth Bale slo tilbake like før pause. Det endte 1-1, men det Real Madrid har all grunn til å skjelve.

Luka Modric måtte også ut med skade på tampen av kampen, mens en tydelig ukomfortabel Gareth Bale haltet rundt.

Kroatia topper gruppe E, og hadde vært klare for EM med seier. Nå må de gjøre jobben mot Slovakia i siste kamp. Wales ligger på fjerdeplass i gruppen, og må vinne sine to siste kamper og få litt hjelp dersom de skal kunne kvalifisere seg.